"Getting the right things done right" - dat is het motto van Dimitra, onze CPTO

Meet Dimitra - onze Chief Product & Technology Officer (CPTO). Ze werkt sinds kort bij Temper en brengt veel ervaring en kennis mee vanuit haar eerdere functies. We komen te weten wie ze is, wat haar het meest aansprak in de missie van Temper, en wat haar ambities zijn voor het product Temper.

Dimitra, vertel ons iets over jezelf.

"Natuurlijk! Ik kom uit Griekenland, maar ben in 2005 naar Nederland verhuisd. Mijn loopbaan is eigenlijk altijd een combinatie geweest van Product en Engineering. De laatste jaren zijn daar ook Finance en Business bijgekomen. In mijn privéleven besteed ik veel tijd aan mijn gezin en mijn 7-jarige zoon. Hij is ijshockeykeeper, dus mijn weekenden staan meestal in het teken van zijn sport. We doen ook veel bouwprojecten samen en ik laat hem kennismaken met coderen, wat hij nu al  super leuk vindt." 

Wat sprak je het meest aan in Temper en onze missie om de moderne arbeidsmarkt te veranderen? 

"Vanaf de eerste dag geloof ik volledig in de missie van Temper. HR Tech is een markt waar ik graag in werk, specifiek om mensen de kans te geven klussen te vinden en zo ervaring op te doen. Het feit dat we iets zinvols en waardevols toevoegen aan het leven van mensen, dat vind ik echt belangrijk. 

Vooral de manier waarop de missie tot uiting komt, door flexibiliteit in te bouwen in de huidige arbeidsmarkt, is wat me heel erg aantrok. Een ander aspect dat me interesseerde was de ambitie die Temper heeft. Dit sluit aan bij mijn persoonlijke eigenschappen. Ik heb de neiging om niet te kijken naar beren op de weg en ergens gewoon voor te gaan. Hetzelfde geldt voor de  waarden die we bij Temper nastreven. Je ziet het in elk aspect van onze dagelijkse werkzaamheden. Ik merkte dit al vanaf dag één dat ik Temper leerde kennen."

Over waarden gesproken, wat is jouw favoriete waarde?

"We own it. Deze is mij op het lijf geschreven. Ik geloof in het nemen van verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid met de regie in eigen handen nemen, want het een kan niet zonder het ander. Ik probeer dit over te brengen aan het team en aan de nieuwe teamleden die bij ons starten. Samen zijn we de owners samen brengen we het naar de volgende fase. Samen is hoe we het kunnen waarmaken.”

Hoe geef je invulling aan je rol als CPTO bij Temper? 

"Het is een interessante rol omdat het beide contexten combineert, Product en Tech. Het is complex, wat het voor mij heel boeiend maakt. We zitten momenteel in een transformatiefase bij Temper. We groeien als een scale-up bedrijf, en hierbij komt een soort van volwassenheid die nodig is bij alles wat we doen. Mijn motto is getting the right things done right. Het tot op de bodem uitzoeken van het wat, het hoe en het waarom vind ik heel fascinerend."

Wat zijn je ambities voor Temper als product? 

"Ik zou graag willen dat het product de waarde levert die het belooft en nog meer dan dat. Dat het wereldwijd de weg opent voor flexibiliteit op de arbeidsmarkt. Zodat nieuwe professionals de arbeidsmarkt betreden met het zelfvertrouwen dat ze het kunnen, eigen baas zijn. Met de flexibiliteit die past bij je levensstijl en om zo succesvol te zijn in de doelen die je wil bereiken. Dat zou heel mooi zijn voor alle FreeFlexers die opdrachtgevers vinden op het Temper-platform. En als het gaat om deze opdrachtgevers, dat zij flexibiliteit en efficiëntie toevoegen aan hun bedrijven - zonder afbreuk te doen aan de service die ze hun klanten willen bieden - door hun beschikbare klussen te plaatsen op het platform.”

Werk waar je wilt.
Krijg wat je verdient.

Vind duizenden freelance opdrachten op Temper. Jij hebt de vrijheid om te bepalen waar, wanneer en tegen welk uurtarief je wil werken.